Zoek

Herschel Infraroodpaneel – Select Draagbaar Infraroodpaneel 500W White

Herschel infraroodpaneel Select, Draagbaar paneel, 500 W, afmetingen 75 x 55 x 1,6 cm

Artikelnr.: HRS36052

348,98

excl. BTW
Artikel omschrijving

Herschel – Select Portable 500W White – Infraroodpaneel

De ‘Select Portable 500W White’ van Herschel is gemakkelijk in gebruik, laag in kosten en ook nog eens duurzaam! Er wordt door Herschel niet alleen aan de klant gedacht, maar ook aan de monteur. Dit vanwege de gemakkelijke installatie. Verder zijn de producten erg aangenaam in gebruik vanwege het lage energieverbruik, het lage onderhoud en het goed doordachte ontwerp van deze producten. Zo zijn de infraroodpanelen ontworpen voor nauwkeurige temperatuurregeling, voor in kantoor of in huis. En dat voor zo’n scherpe prijs! Dit Herschel Infraroodpaneel ‘Inspire’ heeft een uniek gewoven verwarmingselement en een lange levensduur.

Over de Select Portable 500W White

Deze duurzame verwarmer, speciaal ontworpen voor het verwarmen van de ruimte onder uw bureau, heeft een vermogen van 220W en afmetingen van 65 x 40 x 1,6 cm. Hiermee is dit infraroodpaneel dus ideaal voor het verwarmen van kleinere oppervlaktes. Verder heeft deze Under-desk verwarmer  een ultraslanke behuizing uit frameless, gepoedercoat plaatstaal  en weegt hij maar 3,5kg. Dit infraroodpaneel valt onder beschermklasse IP20.

Gebruik van dit paneel

Deze verplaatsbare infraroodverwarmer is hét ideale product voor het verwarmen van een kleine oppervlakte waar en wanneer u dat wilt. Stelt u zich eens voor, uw werkruime is nog net niet warm genoeg en u wenst nog net een beetje extra lokale warmte op bijvoorbeeld uw voeten of benen. Daar is de Herschel Select Portable 500W White de perfecte oplossing voor! U plugt eenvoudig de stekker van het paneel in het dichtstbijzijnde stopcontact. Vervolgens kunt u via de Smartlife app, of via de bediening op het paneel zelf de gewenste temperatuur instellen. Wanneer u gebruik maakt van de Smartlife app heeft u de mogelijkheid om het paneel via spraakbesturing te bedienen en schema’s naar wens instellen. Zodra het paneel in ingeschakeld, kunt u na een korte opwarmtijd van maar 7 minuten genieten van heerlijke zachte stralingswarmte. Wanneer u voldoende warmte heeft, schakelt u de verwarmer uit, haalt u de stekker gemakkelijk weer uit het stopcontact en koelt het paneel vanzelf weer af. Zodra de infraroodverwarmer volledig afgekoeld is, kunt u deze opbergen op iedere plek die u maar wenst.

Soort ruimte

Deze vrijstaande, draagbare paneelverwarmer is ideaal voor gebruik onder bureaus, of in kleinere ruimtes waar plaatselijke warmte gewenst is. Het paneel verwarmt een kleine oppervlakte, precies voldoende voor het verwarmen van bijvoorbeeld voeten of benen. Hierdoor is de ‘Select Portable 500W White’ ideaal voor kantoorruimtes in huis, of voor naast de bank wanneer u tijdens uw film net een beetje extra warmte wilt. Doordat deze verwarmer op zichzelf kan staan, hoeft hij niet op 1 en dezelfde plek te blijven, maar kan hij gebruikt worden waar en wanneer u dat wilt.

Verwarming oppervlakte

Dit infraroodpaneel verwarmt alleen kleine oppervlaktes en straalt direct (zachtjes) op mensen. Deze ‘Portable’ verwarmer kan dus niet gebruikt worden van het verwarmen van grotere oppervlaktes, of zelfs een gehele ruimte. Het paneel warmt zachtjes op en heeft een snelle opwarmtijd van maar 7 minuten!

Al deze punten samen maken de Herschel Select Portable 500W White tot hét ideale verarmingssysteem voor in verschillende ruimtes!

Hier de Select Portable 500W White nogmaals kort samengevat:

  • Kleur: Wit
  • Vermogen: 500W
  • Afmetingen: 75 x 55 cm
  • Gewicht: 5,5kg

 

Extra informatie

Extra informatie

Producten uit dezelfde categorie

De grootste en beste merken vind u in ons assortiment

Shop in onze winkel voor een specifiek merk
HRS B.V.
Inloggen

Alleen als een bestaande klant kan u inloggen op onze site.

Nog geen account? Vraag een account aan
Wij verkopen niet aan particulieren!