Search

De innovatieve ‘Care 290’ warmtepomp!

Maak kennis met een van de duurzaamste warmtepompen op de markt: de ‘Care 290’.

De ‘Care 290’ warmtepomp van Polytropic gebruikt R290 gas, beter bekend als propaan. Dit is een koudemiddel dat steeds vaker wordt gebruikt als alternatief voor synthetische koudemiddelen. Een groot voordeel hiervan is dat het een laag GWP heeft. Dit houdt in dat het koudemiddel een zeer minimale invloed heeft op het broeikaseffect en de opwarming van de aarde.

Naast het lage GWP heeft R290 een hoog rendementswaarde. Dit betekent dat het koudemiddel een hogere energie-efficiëntie biedt dan traditionele koudemiddelen. Hierdoor kan er meer energie worden bespaard en op lange termijn worden bespaard op de energiekosten. In tegenstelling tot traditionele koudemiddelen kan de ‘Care 290’ een aanvoertemperatuur tot 75°C kan bereiken. Dit maakt het koudemiddel uitermate geschikt voor verwarmingstoepassingen.

Een propaan zwembad warmtepomp is buitengewoon efficiënt. De warmtepomp maakt gebruik van een kleine hoeveelheid elektriciteit en propaan om een grote hoeveelheid warmte te produceren. Daardoor kunt u flink besparen op de energierekening, terwijl je ook nog eens een hogere COP-waarde én een hoger rendement wordt behaald!

Heb je interesse of wilt je meer weten over dit innovatieve product? Bekijk de Wamtepompen op onze site of neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Hrs Blog | De innovatieve ‘Care 290’ warmtepomp!

Ander nieuws van ons

HRS Pool & Technical Equipment
Inloggen

Alleen als een bestaande klant kan u inloggen op onze site.

Nog geen account? Vraag een account aan
Wij verkopen niet aan particulieren!