Search

HRS vloeibaar vlokmiddel | 1 L

HRS vloeibaar vlokmiddel 1 L met KV dop

Artikelnr.: HRS19027

4,00

excl. BTW
Artikel omschrijving

HRS vloeibaar vlokmiddel 1 L met KV dop

HRS vlokmiddel bindt uitstekend fijn zwevend vuil tot vlokken. Dit vlokmiddel is geschikt voor gebruik met zandfilters die gevuld zijn met zand- of glasvulling, maar is ook toepasbaar bij gebruik zonder filter. Dit vlokmiddel is niet geschikt voor diatomeeën aarde filters en patronenfilters. HRS vlokker is actief bij een zuurtegraad tussen pH 5 en pH 9,5.

Gebruiksaanwijzing:
HRS vlokker vormt in zwembadwater zogenaamde aluminiumvlokken die zwevende deeltjes aantrekken. De vlokken worden met het aangehechte vuil via het zandfilter uit het water verwijderd. Vlokker dient in de skimmer of overloopgoot gedoseerd te worden. Bij zwevend vuil tot 3 cl vlokker per m³ zwembadwater toevoegen. Bij sterke vervuiling 5 cl vloeibaar vlokmiddel per m³ badwater toevoegen. Daarna het filter terugspoelen. De behandeling herhalen tot het water kristalhelder is. Zonder pomp-filterinstallatie 10 cl HRS vlokmiddel per m³ zwembadwater over de oppervlakte verdelen. Na het bezinken van het gevlokte vuil kan het verwijderd worden met een bodemstofzuiger.

Productblad aangaande veiligheid is voor de professionele gebruiker op aanvraag verkrijgbaar.

Let op: de aangegeven hoeveelheden HRS vloeibaar vlokmiddel om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of mate van gebruik van het zwembad, kan de benodigde dosering afwijken van het afdvies.

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht1 kg
HRS nummer

HRS19027

Merk

HRS

Producten uit dezelfde categorie

De grootste en beste merken vind u in ons assortiment

Shop in onze winkel voor een specifiek merk
HRS Pool & Technical Equipment
Inloggen

Alleen als een bestaande klant kan u inloggen op onze site.

Nog geen account? Vraag een account aan
Wij verkopen niet aan particulieren!